Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Autobed Met Licht en Geluid

Autobed Met Licht en Geluid

Een autobed met licht en geluid is een onmisbaar item voor elke kleine autoliefhebber. De kleintjes zullen eindeloos plezier hebben met deze moderne versie van de favoriet uit de kindertijd! Autobedden zijn een veelzijdig en innovatief ontwerp voor uw kinderen of tieners die van auto’s houden. Het ziet er niet alleen uit als een auto, maar heeft ook een ingebouwd nachtlampje en geluidssysteem, zodat je je kind kunt vermaken. Dit is het perfecte bed voor kinderen die graag rondrijden in hun bed!

Is uw kind te oud voor een ledikantje, maar te jong om in een bed te slapen? Een autobed met licht en geluid is de oplossing. Het wiel van het bed heeft een licht- en geluidssysteem om een leuke omgeving voor kinderen te creëren voordat ze gaan slapen. Met dit type bed zullen uw kinderen veel plezier beleven en comfortabeler slapen.

Een politieautobed met led-verlichting

 

Dit autobed heeft een LED-verlichtingssysteem op de wielen. Op deze manier heeft het autobed een meer realistische uitstraling gekregen. Bovendien weerspiegelen deze blauwe lichten een echte race-ambitie voor liefhebbers van raceautobedden. Dit kinderbed is de perfecte keuze voor kinderen die zichzelf graag als politieagent zien en een autoliefhebber zijn.

Future Super Autobed met licht en geluid

Dit raceauto bed heeft een hele stoere uitstraling. Met witte, blauwe, gele en rode kleuropties, brengt dit autobed kinderkamers naar een andere dimensie met licht en geluid. Het bed wordt gevoed door een veilige 12V voedingsadapter. Met zijn warme wielen, koplampen en razendsnelle vormgeving zijn verlichte en degelijke autobedden gemaakt van hoogwaardige materialen zodat het kindervermaak niet wordt onderbroken.

Vier verschillende geluiden in één auto!

Er zijn precies 4 verschillende geluiden in deze auto. De geluiden veranderen, net als de geluiden die een echte auto maakt bij het accelereren. Overschakelen van modus naar modus is een groot pluspunt voor autobedden met licht en geluid. Dit coole bed is een geweldige manier om kinderen aan te moedigen om te gaan slapen, en de led-verlichting en -geluiden met autothema’s kunnen ervoor zorgen dat ze zich in een auto bevinden.

Autobedden maken het verschil in kinderkamerdecoratie met geluid en licht

Een Autobed biedt een goede decoratie voor de kinderkamer. Zeker als dit autobed een bed met licht en geluid is, wordt de aankleding van de kinderkamer nog mooier. Het gebruik van een autobed met licht en geluid in de inrichting van de kinderkamer vergroot de tijd dat uw kind in haar/hem kamer doorbrengt en stelt haar/hem in staat om alleen te spelen. Als gevolg hiervan zijn autobedden (ook met licht en geluid) zowel visueel aantrekkelijk als gunstig voor het kind en het gezin.

Het kinderbed met licht en geluid is de perfecte combinatie van beide om je kind ‘s nachts heerlijk te laten slapen. Neem contact met ons op voor autobedden met 2 jaar fabrieksgarantie, krasvast, antibacterieel oppervlak en eenvoudig te monteren!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You've just added this product to the cart: